Feb 22, 2016 / by Functio-km / Comments are off for this post

Aliport Commercial were first contacted about this project back in September of 2014. There were 3 site visits undertaken before continuing with the work.

The project was requested due to the issue of water getting into the shops as the existing canopies were old and were not meeting their purpose any longer. The Cantilever Canopies were designed and manufactured within Aliport Commercial’s unit in Shoreham.

The installations were undertaken whilst the shops were operational. Due to the nature of access required and retaining access to the shops, a local scaffolding company were called in to organise a scaffold build to enable us to work at the correct height, whilst also ensuring that no debris fell onto the public below. The Canopy was completed in line with requirements, safely and to the satisfaction of the shop owners.

Tags: