Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/yorkshi9/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/yorkshi9/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Half Curve Canopies Archives - Yorkshire Canopies

Twineham CofE School

Twinham Main

Design Brief Aliport Commercial were first contacted in December 2014 about this project. Twineham CofE required an Outdoor Play Area for their children which also doubled as a sheltered waiting area for parents when picking up children from school. Site Conditions Aliport Commercial undertook three site visits to fully understand the project, measure up and produce the designs for the new canopy. No other works were being undertaken on site and the work area was clear and tidy so site conditions were good for the installation. Aliport Solution Aliport Commercial commenced works in May 2015 and over a 4 day…

May 31, 2016 / by Functio-km / Comments are off for this post

Tanners Brook

Tanners Main

Design Brief Aliport Commercial were first contacted in February 2015 about this project. Tanners Brook were constructing an extension to the existing building and required a Sheltered Outdoor Play Area to be attached to the new extension to provide extra space and shelter. Site Conditions Aliport Commercial undertook one site visit to fully understand the project, measure up and produce the designs for the new canopy and extra’s to be installed. As extension works were being undertaken, the area where the canopy was to be installed was within the construction area and therefore consideration had to be given to the…

May 26, 2016 / by Functio-km / Comments are off for this post

Beth’s Grammar School

Beth Main

Design Brief Aliport Commercial were first contacted in June 2013 about this project by a contractor we have done a number of installations for. Beth’s Grammar School required Half Curve, Cantilever Canopies to provide shelter for the lockers and locker area that they provide to students. The School requested that the Canopies be powder-coated a dark grey. Site Conditions Aliport Commercial undertook a single site visit to fully understand the project, measure up and produce the designs for the new canopies to be installed. Due to the location and nature on the installation, there was limited space to work within…

May 26, 2016 / by Functio-km / Comments are off for this post