Angmering Community Centre

Angmering Main

Design Brief

Aliport Commercial were first contacted in January 2013 about this project. Angmering Community Centre required a sheltered storage area for mobility scooters and pram’s whilst the users were visiting the Community Centre. The requirement was for Storage, Shelter and Security. Angmering Community Centre looked at various options and decided to go with an Apex Canopy with side screens and lockable doors.

Site Conditions

Aliport Commercial undertook two site visits to fully understand the project, measure up and produce the designs for the new canopy and extra’s to be installed. The area was clear so the installation process was very simplistic to install the outdoor storage area for the Community Centre to utilise

Aliport Solution

Aliport Commercial commenced works in May 2013 and over a 5 day duration installed the canopy, side screen and doors. The Aluminium was powder-coated white leaving an attractive finish and the canopy was completed, side screens added and the structure checked to ensure it was both secure and sheltered from the elements.


Facts

  • Installation Date: May 2013
  • Location: West Sussex
  • Installation Type: Apex Canopy
  • Installation Size: 12.5m²
  • Installation Duration: 5 Days
  • Value Range: £0 - £20k

Apex Canopies

Apex Canopies can be used to create isolated structures using side screens and doors. . .

Purpose

Aliport Commercial were commissioned to produce a Secure, Storage area that is Sheltered from the elements.


Download